Logo Praktijk ZiZ

Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je een aantal vragen die mij veel gesteld worden. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom dan vooral niet om contact met me op te nemen! Ik sta graag voor je klaar.

Nee, Praktijk ZiZ heeft geen wachtlijst. Als je een bericht (via de mail, het contactformulier of een appje) heb verstuurd, kun je binnen 1 a 2 dagen een reactie verwachten. Daarna kun je vaak binnen een week terecht voor een kennismakingsgesprek of een intakegesprek.

Ja, Praktijk ZiZ biedt die mogelijkheid. Tijdens het kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend) kunnen we de mogelijkheden bespreken. Het kennismakingsgesprek kan ook online plaatsvinden. Meestal wordt hiervoor Microsoft Teams gebruikt.

Nee, de rouwbegeleiding en coaching van Praktijk ZiZ worden niet vergoed. 
Ja, je bent welkom met je vragen. Tijdens het kennismakingsgesprek (gratis en vrijblijvend) kunnen we jouw behoefte en de mogelijkheden binnen Praktijk ZiZ bespreken. 
Ja, je bent welkom voor een eenmalige sessie (rouwbegeleiding en coaching). Soms is een sessie voldoende om weer verder te kunnen met je eigen proces.